100% flexBegin 2021 met positieve energie en boek met een gerust hart jouw campingvakantie voor volgend jaar. Ontdek hieronder alle voordelen van onze 100% FLEX garantie! Wij hebben rekening gehouden met jouw wensen zodat je vol vertrouwen naar jouw volgende vakantie kan uitkijken.Gratis annuleringsverzekering

Gratis annuleringsverzekering

Tot en met 15 maart bieden wij je een gratis annuleringsverzekering(4) aan die dekking biedt in het geval dat je de vakantie moet annuleren vanwege een ongeval, gezondheids- of beroepsreden. Maar ook als een van de reizigers positief getest is op corona of met iemand in contact is geweest met iemand die besmet is.

Covid terugbetalingsgarantie

Covid terugbetalingsgarantie

Tot de dag van je vertrek garanderen we een volledige en onmiddellijke terugbetaling(5) als je verblijf wordt geannuleerd als gevolg van een gewijzigd reisadvies vanwege de coronacrisis, waardoor je de camping niet op de dag zelf kunt bereiken (lockdown, grensafsluiting).


Gratis wijzigen

Gratis wijzigen

Voor alle boekingen die voor 15 maart zijn gemaakt geven wij je de mogelijkheid om je verblijf tot 7 dagen voor aankomst eenmalig kostenloos te wijzigen(3).

Gratis annuleren

Gratis annuleren

Heb je jouw vakantie geboekt, maar verander je toch van gedachten? Tot en met 31 maart kan je jouw vakantie gratis annuleren. Er worden geen kosten(2) in rekening gebracht en de aanbetaling betalen we aan je terug. Geldig voor boekingen die worden gemaakt t/m 15 maart.


Vroegboekkorting tot -25%

Vroegboekkorting tot -20%

Boek vroeg en krijg tot 20% korting(1) op je vakantie in 2021 in het laagseizoen en verzeker jezelf van een plekje op de camping van jouw keuze. Deze aanbieding is geldig t/m 26 maart.
(1) Geldig voor uw verblijf in een gehuurde accommodatie of op een camping, afhankelijk van de beschikbaarheid behalve 03/07/2021 – 28/08/2021. Dit aanbod kan niet worden gecumuleerd met andere actuele Tohapi naturistenaanbiedingen. Dit aanbod bevat geen toeristenbelasting die voor rekening van de gemeenten wordt geïnd, facultatieve verzekeringen en extra's. (2) Gratis annuleren tot en met 31/03/2021. (3) Verblijf kan gratis worden gewijzigd tot 7 dagen voor de datum van het verblijf. Het eventuele prijsverschil is van toepassing op het nieuwe verblijf. (2)(3) In geval van wijziging of annulering zal de terugbetaling van de betaalde bedragen met de creditnota's, verkregen als gevolg van de gezondheidscrisis na een annulering, pas plaatsvinden aan het einde van de geldigheidsperiode of volgens de voorwaarden die erop staan vermeld. (4) Een annuleringsverzekering wordt aangeboden voor alle boekingen die vóór 15/03/2021 worden gedaan. Aanbieding met terugwerkende kracht van toepassing op 2021 reserveringen gemaakt voor 15/12/2020. Raadpleeg de garanties van onze partner Gritchen Affinity https://www.campez-couvert.com/. (5) Volledige terugbetaling van de betaalde bedragen indien de toegang tot de camping onmogelijk wordt gemaakt door een beslissing van de overheid/prefectorale instanties (sluiting van de grenzen, reisverbod, verbod op toegang van het publiek tot de camping, enz.)